Har du interesse for ernæring eller medisin og drømmer om å studere i utlandet? Da kan du ta hele - eller deler -av studiet ved AMHs norske avdeling i Spania.

Atlantis Medisinske Høgskole holder til i Oslo, sentralt på Grünerløkka, men vi tilbyr også studier ved vår norske avdeling i Spania eller på nettskolen.

-Høgskolens studiested i Spania er lokalisert i Fuengirola, som er en sjarmerende kystby nær Málaga i Sør-Spania. Her kan du ta et halvårsstudium i anatomi og fysiologi, et årsstudium i grunnleggende medisin eller starte bachelorgraden din innen ernæring eller medisin. Det at studiene er offentlig godkjente i Norge, sikrer et høyt faglig nivå og gode læringsforhold for studenter som ønsker et studieår i utlandet, forteller rektor Tomm-Espen Strøm.

Ved AMHs avdeling Spania tar administrasjonsekretær Anna Fritzell hånd om det som gjelder praktiske forhold som studentene gjerne vil ha hjelp med. -Jeg er er her for å tilrettelegge for en best mulig studiehverdag for studentene. Vi gleder oss til nytt studieår og å ta imot flere studenter, og du er velkommen til å søke hos oss, sier Fritzell.

Her finner du mer informasjon om Atlantis Medisinske Høgskoles avdeling i Spania.