Har du interesse for ernæring eller medisin og drømmer om å studere i utlandet? Da kan du gjøre som Julianne Lyngstad å studere ved AMHs avdeling i Spania.

Lyngstad har en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole, og ga nylig ut boken ”Godt for magen” under en lansering med 130 fremmøtte i Oslo. At ernæring engasjerer og er aktuelt i hverdagen for mange, ble bekreftet ved at TV2 har ønsket henne velkommen til studio i God Morgen Norge for å snakke om kosthold.

-Studieåret i Spania ga meg uttelling både faglig, språklig og sosialt. Her får man undervisning av dyktige norske faglærere samtidig som man får kjenne på smaken av en litt annen kultur, sier Lyngstad.

-Atlantis Medisinske Høgskole har studiested i Fuengirola nær Málaga i Sør-Spania. Her kan du ta et halvårsstudium i anatomi og fysiologi, et årsstudium i grunnleggende medisin eller starte bachelorgraden din innen ernæring eller medisin. Det at studiene er offentlig godkjente i Norge, sikrer et høyt faglig nivå og gode læringsforhold for studenter som ønsker et studieår i utlandet, forteller rektor Tomm-Espen Strøm.

Ved AMHs avdeling Spania tar administrasjonsekretær Anna Fritzell hånd om det som gjelder praktiske forhold som studentene gjerne vil ha hjelp med. -Jeg er er her for å tilrettelegge for en best mulig studiehverdag for studentene, sier Fritzell.

-Vi gleder oss til nytt studieår og å ta imot flere studenter, og du er velkommen til å søke hos oss,  avslutter Fritzell.

Her finner du mer informasjon om Atlantis Medisinske Høgskoles avdeling i Spania.