Her er 6 gode grunner til at du bør velge studier ved AMH i Spania

«Studieåret i Spania ga meg uttelling både faglig, språklig og sosialt. Her får man undervisning av dyktige norske faglærere samtidig som man får kjenne på smaken av en litt annen kultur»

Tidligere student Julianne Lyngstad (les saken her)

Reising og opplevelser

Etter en lang periode med begrensninger og lite reising er det vel på tide å komme seg ut i verden? Studier i Spania passer perfekt for deg som vil starte å studere, men samtidig ønsker nye og spennende opplevelser.

AMH avdeling Spania holder til i moderne og funksjonelle undervisningslokaler i Fuengirola, en by på den spanske solkysten (Costa del Sol) i det sørlige Spania, nærmere bestemt i provinsen Málaga og den autonome regionen Andalucía. Området har subtropisk klima og mer enn 300 soldager i året. Spanias behagelige klima skaper gode muligheter for å holde seg aktiv. Langs solkysten finnes sjarmerende byer og landsbyer, utallige flotte og rene strender, et rikt og variert kulturliv, og en fantastisk natur hvor du kan bedrive vandreturer i fjellet, sykling, klatring og rafting.

Nye bekjentskaper 

Høres det skummelt ut å flytte alene til et nytt land? Ikke vær redd. Du vil garantert bli kjent med både studenter fra AMH og andre som bor i området. I tillegg til at man studerer og bor sammen, vil det arrangeres utflukter/turer, strandaktiviteter, jule-/sommeravslutning, quizkvelder og flere andre sosiale sammenkomster gjennom studieåret. Du vil få venner for livet!

AMH er en relativt liten høyskole, med nærhet mellom studenter og ansatte og et godt studentmiljø! Vi ønsker å skape både et godt sosialt miljø og et godt læringsmiljø hvor studentene drar nytte av å samarbeide og samhandle. Du vil få nær kjennskap til foreleserne og studentene gjennom studier hos oss.

Ta relevant utdanning

Ved AMH i Spania kan du ta ulike studier innen medisin og ernæring, som er relevant for deg som ønsker å lære mer om menneskekroppen. Studiene er relevante både som selvstendige studieenheter innen fagområdet og for deg som ønsker tilleggspoeng for opptak til annen høyere utdanning, som eksempelvis medisinstudiet, farmasistudiet, fysioterapi- og sykepleierutdanningen.

Ved vår studieavdeling i Spania tilbys følgende studier:

Les mer om studietilbudet vårt her.

PS: Undervisningen er på norsk.

Lær deg spansk

Med over 400 millioner spansktalende, er språket et av verdens største. Hvorfor ikke benytte sjansen til å lære spansk ved siden av studiene? Enten du skal studere 1 år i Spania, eller bare noen måneder, så vil du få bedre spanskferdigheter i løpet av dine studier i Spania. AMH tilbyr grunnleggende kurs i spansk, les mer om det her.

Bo på AMHs studenthotell

Som student ved AMH kan du bo på samme leilighetshotell som andre studenter. AMH kan tilby studentene leiligheter i leilighetshotellet Hotel Myramar (www.myramarhoteles.com). Du kan velge mellom å disponere din egen leilighet (1 soverom) eller dele en litt større leilighet med en medstudent (2 soverom). Det er gangavstand til skolen, Fuengirola sentrum og flotte strender. Leilighetene inneholder bad og kombinert stue/kjøkken. Samtlige leiligheter har egen balkong.

Få lån og stipend fra Lånekassen

Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offent­lig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen.

 

Det er ingen grunn til å vente -> SØK NÅ!