Ved studentklinikken gjennomfører høyskolens avgangsstudenter i ernæring praksis under kyndig veiledning av autoriserte, kliniske ernæringsfysiologer.

Våre dyktige studenter kan gi kostholdsveiledning til deg som ønsker å gjøre livsstilsendringer og sette konkrete mål. Vi tar også i mot deg som kun ønsker en grundig gjennomgang av ditt kosthold for å se på om kostholdet er gunstig sammensatt og bidrar med tilstrekkelig vitaminer og mineraler. Vi kan blant annet hjelpe deg med:

  • Kostholdsveiledning
  • Kartlegge spisemønster og hjelpe deg å sette sammen et sunt og balansert kosthold
  • Råd om ernæring i ulike livsfaser f.eks gravide, ammende og eldre
  • Kosthold tilpasset trening og fysisk aktivitet

Kostholdsveiledning

En konsultasjonspakke innebærer to konsultasjoner:

Ved den første konsultasjonen foretas blant annet en grundig kartlegging av din situasjon og eventuelle mål du måtte ha. Både kosthold og spisemønster varierer mye fra person til person, og for å kunne gi best mulig råd og veiledning er det viktig med en god og nøyaktig gjennomgang. Under konsultasjonen vil du få tilbud om en måling av din kroppssammensetning på en bioimpedansevekt. Du vil bli bedt om å føre en kostdagbok i 4 dager i etterkant av konsultasjonen.

Den andre konsultasjonen gjennomføres per telefon og vil settes opp cirka to til tre uker etter det første besøket. Du vil under konsultasjonen få en grundig gjennomgang av kostholdet ditt basert på kostdagboken du har sendt inn, og informasjonen fra første konsultasjon. Det legges nå en plan for videre kosthold, og du får råd om hvordan du best kan tilpasse deg eventuelle endringer i spisemønster. Forankring av realistiske forventinger, mål og motivasjon er også en viktig del av opplegget.

Denne konsultasjonen tilbyr vi gratis!

 

Bestille time

Vær vennlig og fyll ut skjemaet og send det til oss. Vi tar kontakt med deg så raskt vi kan og prøver å finne en time som passer for deg. Skriv gjerne opp hvilke ukedager som passer best for deg å komme under rubrikken «Annen informasjon». Under rubrikken «Hvordan har du hørt om Studentklinikken?» kan du føre opp hvordan du har hørt om tilbudet vårt (f.eks. oppgi navnet på studenten som har rekruttert deg).

Timebestilling studentklinikk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.