• Studiene er offent­lig godkjent (akkrediterte) i Norge
  • Studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen
  • Undervisningen er på norsk
  • Tilbud om studentboliger

AMH avdeling Spania holder til i moderne og funksjonelle undervisningslokaler i Fuengirola, en by på den spanske solkysten (Costa del Sol) i det sørlige Spania, nærmere bestemt i provinsen Málaga og den autonome regionen Andalucía. Langs solkysten finnes sjarmerende byer og landsbyer, utallige flotte og rene strender, et rikt og variert kulturliv, og en fantastisk natur hvor du kan bedrive vandreturer i fjellet, sykling, klatring og rafting. Området har subtropisk klima og mer enn 300 soldager i året.

Studietilbudet ved avdeling Spania

Ved vår studieavdeling i Spania tilbys følgende studier:

*Oppstart av 2. studieår av bachelor i Spania avhenger av studenttallet. Du må ta 3. studieår og fullføre bachelorprogrammet ved vårt studiested i Oslo eller på nettskolen. Velger du å fullføre bacheloren din på nettskolen og bli boende i Spania, er du velkommen til å benytte høyskolens fasiliteter i studietiden. Opptak høst.

Les mer om studietilbudet vårt her.

Tilleggskurs i kjemi og spansk kan du lese om her.

Undervisning på norsk

Studenter ved avdeling Spania følger samme studie-/emneplan som studenter ved avdeling Oslo og nett, og foreleserne som benyttes til undervisningen er de samme ved alle tre avdelinger. Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offent­lig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekasse.

Sosialutvalget

Sosialutvalget består av studenter som sammen jobber for å skape et best mulig studentmiljø på skolen. Utvalget arrangerer utflukter/turer, strandaktiviteter, jule-/sommeravslutning, quizkvelder og flere andre sosiale sammenkomster gjennom studieåret.

Volleyball på stranda.
Strandaktiviteter
Filmkveld
Fjelltur – La Concha i Marbella, Málaga

Bosted

AMH kan tilby studentene leiligheter i leilighetshotellet Hotel Myramar (www.myramarhoteles.com). «Studenthotellet» ligger i gangavstand til skolen, Fuengirola sentrum og flotte strender. De aller fleste studentene velger å bo her.

Leilighetene er møblerte og inneholder bad og stue med kjøkkenkrok. Samtlige leiligheter har egen balkong.

Du kan velge mellom å disponere din egen leilighet (1 soverom) eller dele en litt større leilighet med en medstudent (2 soverom).

Studenthotell

 

 

Husleie varierer med lengde på semester og type leilighet. Husleie for en 2-soveroms leilighet (to studenter deler leilighet, eget soverom) vil normalt ligge på omkring 2500 euro per student per semester. For en 1-soveroms leilighet (én student alene) vil husleie normalt ligge på omkring 3000 euro per semester. Husleie inkluderer internett, strøm og oppvarming, samt vask av leilighet, håndklær og sengetøy. Leilighetene kan leies for ett semester om gangen.