• Studiene er offent­lig godkjent (akkrediterte) i Norge
  • Studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekassen
  • Undervisningen er på norsk
  • Tilbud om studentboliger

AMH avdeling Spania holder til i moderne og funksjonelle undervisningslokaler i Fuengirola, en by på den spanske solkysten (Costa del Sol) i det sørlige Spania, nærmere bestemt i provinsen Málaga og den autonome regionen Andalucía. Langs solkysten finnes sjarmerende byer og landsbyer, utallige flotte og rene strender, et rikt og variert kulturliv, og en fantastisk natur hvor du kan bedrive vandreturer i fjellet, sykling, klatring og rafting. Området har subtropisk klima og mer enn 300 soldager i året.

Studietilbudet ved avdeling Spania

Ved vår studieavdeling i Spania tilbys følgende studier:

  • Halvårsstudium i anatomi og fysiologi
  • Halvårsstudium i anatomi og fysiolog inkludert PT (treningsfaglig program gjennomføres i samarbeid med Active Education)
  • Årsstudium i grunnleggende medisin
  • Første del av bachelor i medisin eller ernæring (du må fullføre bacheloren din ved vårt studiested i Oslo eller på nettskolen). Oppstart av 2. studieår (bachelor) i Spania avhenger av studenttallet. Velger du å fullføre bacheloren din på nettskolen og bli boende i Spania, er du velkommen til å benytte høyskolens fasiliteter i studietiden.

Les mer om studietilbudet vårt her.

Tilleggskurs i kjemi og spansk kan du lese om her.

Kollokvie

Undervisning på norsk

Studenter ved avdeling Spania følger samme studie-/emneplan som studenter ved avdeling Oslo og nett, og foreleserne som benyttes til undervisningen er de samme ved alle tre avdelinger. Studiene som tilbys ved avdeling Spania er offent­lig godkjent i Norge, som betyr at studentene kan søke om fullt lån og stipend i Lånekasse.

Sosialutvalget

Sosialutvalget består av studenter som sammen jobber for å skape et best mulig studentmiljø på skolen. Utvalget arrangerer utflukter/turer, strandaktiviteter, jule-/sommeravslutning, quizkvelder og flere andre sosiale sammenkomster gjennom studieåret.

Strandliv
Filmkveld
Fjelltur – La Concha i Marbella, Málaga

 

 

 

 

 

 

 

 

Bosted

AMH kan tilby studentene leiligheter i leilighetshotellet Hotel Myramar (www.myramarhoteles.com). Du kan velge mellom å disponere din egen leilighet (1 soverom) eller dele en litt større leilighet med en medstudent (2 soverom). Det er gangavstand til skolen, Fuengirola sentrum og flotte strender. Leilighetene inneholder bad og kombinert stue/kjøkken. Samtlige leiligheter har egen balkong.

Studenthotell
Studenthotellet

Husleie varierer med lengde på semester og type leilighet. Husleie for en 2-soveroms leilighet (to studenter deler leilighet, eget soverom) vil normalt ligge på omkring 2500 euro per student per semester. For en 1-soveroms leilighet (én student alene) vil husleie normalt ligge på omkring 3000 euro per semester. Husleie inkluderer internett, strøm og oppvarming, samt vask av leilighet, håndklær og sengetøy. Leilighetene kan leies for ett semester om gangen.

Du kan velge å leie bolig privat. Det finnes et stort utvalg av boliger til leie i Fuengirola. Kasa Coast (www.kasacoast.com) er en seriøs utleiemegler, anbefalt av tidligere studenter, som har et bredt utvalg av leiligheter/hybler.

Forsikring

Studenter som skal studere i Spania må ha med seg Europeisk helsetrygdkort. Helsetrygdkortet gir deg rett til dekning av nødvendig helsehjelp på samme vilkår som spanske statsborgere.

Vi anbefaler at du tegner en privat reiseforsikring i tillegg til helsetrygdkortet. ANSA (organisasjonen for norske studenter i utlandet) tilbyr komplett forsikring for deg som studerer i utlandet, til en studentvennlig pris. For ytterligere informasjon, se www.ansa.no/forsikring

FOR STUDENTER SOM HAR MED BARN

Den norske skolen Málaga (1.-10. klasse). Tlf: +34 952 577 380 – epost: post@dnsmalaga.com – www.dnsmalaga.com

Svensk barnehage tilknyttet Svenska Skolan i Fuengirola. Tlf: +34 952 475 076 – epost: info@skolan.es – www.skolan.es

Ta kontakt med administrasjonen i Spania for ytterligere informasjon om barnehager.