Campus

AMH Oslo har adresse Trondheimsveien 2, bygg K og ligger i Schous-kvartalet sentralt på Grünerløkka. Schous-kvartalet er i dag et moderne og pulserende område i utvikling. Her finnes kulturbryggeriet med blant annet Riksscenen og Popsenteret, samt en rekke spise- og serveringssteder og treningssenteret SATS. AMH Oslo har kort gangavstand til buss, trikk og tog (Oslo S).

Ved AMH Oslo holder hovedadministrasjonen til, som ivaretar opptak, eksamen og studieveiledning. På campus i Oslo finnes et stort auditorium, klasserom og grupperom, samt et hyggelig innredet fellesområde, pauserom med kjøkkenkrok og et leserom. I fellesområdet har studentene tilgang til bokskap. Lokalene i Oslo har et lyst og hyggelig uttrykk.

Fasade_dag  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Studietilbud ved avdeling Oslo

Ved avdeling Oslo tilbys:

  • Helsepsykologi og psykiske lidelser (12 stp.)
  • Halvårsstudium i anatomi og fysiologi
  • Årsenhet i grunnleggende medisin
  • Årsstudium i psykologi
  • Bachelor i medisin
  • Bachelor i ernæring

 

Det sosiale liv

For studentene i Oslo arrangeres det en rekke sosiale arrangementer både på og utenfor skolen. Ved studiestart på høsten arrangeres det fadderuke med mål om at studentene skal bli godt kjent med hverandre. Gjennom semesteret har det blant annet blitt arrangert halloweenfest, julebord, bowling, kino, felles middag og museum-turer for våre studenter. Det har også blitt en tradisjon med vaffelonsdag på campus!

SiO

Studenter som har studieplass ved AMH Oslo vil automatisk bli tilknyttet Studentskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). SiOs hovedoppgave er å tilby deg som er student produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidra til at du trives. Tilbudene består av studentboliger, barnehager, treningssentre, spisesteder og kaffebarer, helsetjenester, rådgivningstjeneste og karriereveiledningstjeneste. Les mer om SiO her.