Oslo, Málaga (Spania) og nett

Informasjon vedrørende koronasituasjonen og våre studiesteder

AMH er en relativt liten høyskole, så du vil ikke omgås store forsamlinger slik som ved større universiteter og høyskoler. Vi følger de sentrale myndigheters retningslinjer og anbefalinger både når gjelder åpning av campus på universiteter og høyskoler og for utenlandsreiser. Med den informasjonen vi har per i dag forbereder vi oppstart som normalt høsten 2021 både ved campus i Oslo og i Spania.

Planlegger du å studere ved AMH Spania? – FHI har oppfordret alle kommuner til å finne løsninger slik at studenter som skal på utveksling/utenlandsstudier kan få begge vaksinedoser før de forlater landet. Oslo kommune informerer i  juni 2021 om at studenter som skal på utveksling/utenlandsstudier vil få fremskyndet vaksinedose 2 slik at de rekker å bli fullvaksinert før avreise. Flere kommuner gjør det samme og er nå i gang med å vaksinere studenter som skal til utlandet høst 2021.

Samtidig som vi nå forbereder studiestart ved våre studiesteder har vi et alternativt nettbasert undervisningsopplegg for skolestudentene dersom dette skulle bli nødvendig i en periode grunnet koronasituasjonen. Vi vil i et eventuelt gjøre vårt beste for at dere skal kunne komme tilbake til studiestedet så raskt som mulig når forholdene igjen tillater dette.

Som student hos oss kan du være trygg på at studiene ikke må avbrytes grunnet koronasituasjonen. Vi prioriterer samtidig studentenes helse og sikkerhet og vil til enhver tid sørge for nødvendige smitteverntiltak. Vår anbefaling er at du søker det studiestedet du primært ønsker å studere ved. Dersom koronasituasjonen tilsier at det ikke er tilrådelig å holde campus/studiestedet åpent vil du få tilbud om alternativt studieopplegg.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe du lurer på vedrørende studier ved AMH.

————

Ønsker du å tilbringe studietiden i et pulserende og urbant miljø, kan du studere ved skolen på Grünerløkka sentralt i Oslo. Drømmer du om et studieopphold i utlandet, kan kanskje høyskolens norske avdeling i Sør-Spania være noe for deg. Studiene i Spania følger samme studieplan som i Oslo, og undervisningen holdes av vår egen høyt kvalifiserte fagstab. Vil du kombinere en hektisk hverdag eller jobb med studier kan du velge å studere over nett enten på heltid eller på deltid.

Valget er ditt – les mer om våre studiesteder her.

AMH OSLO
AMH SPANIA
Nettstudier
AMH NETT