Velg nettbasert halvårsstudium i anatomi og fysiologi med samlinger ved AMHs campus i solfylte Spania!

Til våren kan du ta halvårsstudium i anatomi og fysiologi som nettstudium med fysiske samlinger ved AMH i Spania. Det betyr at du vil ha en fleksibel studiehverdag som nettstudent, med noen faste møtepunkter i Spania.

For våren 2022 er samlinger i Spania lagt til ukene 3, 9 og 16. Samlingen i uke 9 er obligatorisk.

Studiet passer for deg som ønsker å lære mer om menneskekroppen og ønsker grunnleggende kunnskaper innen anatomi og fysiologi. I løpet av studiet lærer du hvordan kroppen er bygd opp, fra den enkelte celle til de store organsystemene. Du lærer også om organenes virkemåter når vi er friske. Studiet gir videre en innføring i kjemiske og biokjemiske prinsipper som er viktige for å forstå hvordan kroppens reguleringssystemer fungerer på celle og vevsnivå. Halvårsenheten er grunnlag for videre studier ved AMH, da studiet utgjør første semester i årsstudium i grunnleggende medisin og i begge bachelorgradene som tilbys ved AMH.

AMHs studiested i Spania finner du i moderne og funksjonelle undervisningslokaler i Fuengirola. Fuengirola er en by på den spanske solkysten (Costa del Sol) i Málaga provinsen i sør-Spania, i den autonome regionen Andalucía. Langs solkysten finnes sjarmerende byer og landsbyer, utallige flotte og rene strender, et rikt og variert kulturliv, og en fantastisk natur hvor du kan være aktiv med vandreturer i fjellet, sykling, klatring og rafting. Les mer om AMHs studiested i Spania her.

AMH kan tilby studentene leiligheter i leilighetshotellet Hotel Myramar (www.myramarhoteles.com) i forbindelse med samlingene. Det er gangavstand til skolen, Fuengirola sentrum og flotte strender. Leilighetene inneholder bad og kombinert stue/kjøkken. Samtlige leiligheter har egen balkong. Pris for leie varierer med lengde på oppholdet og type leilighet.

Høres dette ut som noe for deg? Sikre deg en studieplass NÅ. Søk HER!