Julianne Lyngstad tok første del av sin bachelor i ernæring ved AMHs avdeling i Spania

Julianne Lyngstad har en bachelor i ernæring fra AMH og videre mastergrad i samfunnsernæring. Hun har gitt ut flere bøker om den forskningsbaserte lavFODMAP-dietten. I 2015  kom boken lavFODMAP – en komplett håndbok for deg med sensitiv mage, etterfulgt av boken Godt for Magen – matglede med lavFODMAP året etter.

– Studieåret i Spania ga meg uttelling både faglig, språklig og sosialt. Her får man undervisning av dyktige norske faglærere samtidig som man får kjenne på smaken av en litt annen kultur, sier Lyngstad.

– Atlantis Medisinske Høgskole har studiested i Fuengirola nær Málaga i Sør-Spania. Her kan du ta et halvårsstudium i anatomi og fysiologi, et årsstudium i grunnleggende medisin eller starte bachelorgraden din innen ernæring eller medisin. Det at studiene er offentlig godkjente i Norge, sikrer et høyt faglig nivå og gode læringsforhold for studenter som ønsker et studieår i utlandet, forteller rektor Tomm-Espen Strøm.

Ved AMHs avdeling Spania tar administrasjonsekretær Anna Fritzell hånd om det som gjelder praktiske forhold som studentene gjerne vil ha hjelp med. – Jeg er er her for å tilrettelegge for en best mulig studiehverdag for studentene, sier Fritzell.