Lagt ut 25.04.2019

Er du en av våre nye medarbeidere? Du ønsker å være del av en mindre høyskole, og trives med å ha mange baller i luften. Du er en god lagspiller, brenner for undervisning og har solid kompetanse innen fagfeltet ditt. Du vil være med å utvikle AMH videre og bidrar positivt til et miljø med samhandling og felles innsats for at vi skal nå høyskolens mål og ambisjoner om suveren undervisningskvalitet.

Følgende stillinger er ledige i fagavdelingen ved AMH:

  1. 80 -100% stilling som undervisningsleder
  2. 80 -100% stilling innen undervisning/studier i medisinske fag
  3. 80 -100% fagansvarlig for nyopprettet årsstudium i psykologi

Alle stillinger er engasjement av 1 års varighet, med mulighet for forlengelse. Vi søker også etter timelærere innen relevante fagområder for høyskolens studietilbud.

For undervisningslederstillingen søker vi deg med faglig bakgrunn og kompetanse relevant for høyskolens studier, som er opptatt av utdanningskvalitet og det helhetlige studietilbudet. Du vil ha ansvar for den daglige, faglige virksomheten og drift av studiene ved høyskolen, i tillegg til egne undervisningsoppgaver. Stillingen innebærer faglig ledelse og koordinering av fagressurser, administrativt arbeid tilknyttet studiene, samt oppgaver tilknyttet undervisning. Du vil også ha ansvar for kvalitetssikring og kontinuerlig evaluering av studietilbudene, samt faglig utviklingsarbeid tilknyttet studieporteføljen. Undervisningsleder rapporterer til rektor, og samarbeider tett med høyskolens ledelse.

Til stillingen tilknyttet våre medisinske studier (årsstudium og bachelor i medisin) er vi på jakt etter deg som er en engasjerende fagformidler, som har solid kompetanse innen det medisinske fagfeltet og som drives av å inspirere og motivere studenter til læring. Stillingen innebærer emneansvar på skole og nett samt noe administrativt arbeid tilknyttet studiene. Du bør trives både i klasserommet og med innspilling av film og lydfiler til bruk i undervisning – du er opptatt av å gi studentene ved AMH det beste undervisningstilbudet og god oppfølging!

Vi søker også etter deg som vil være med å starte opp vårt nye årsstudium i psykologi på skolen i Oslo. Du brenner for undervisning og har solid kompetanse innen psykologifaget. Stillingen innebærer varierte faglige og administrative oppgaver tilknyttet planlegging og gjennomføring av studiet; egen undervisning i emnene for studiet, utvikling av læringsressurser, oppfølging/veiledning av studenter, eksamens- og sensurarbeid mv. samt koordinering av undervisningsaktiviteter og faglærere slik at studiet får en helhetlig profil i tråd med gjeldende studieplan.

 

Ønskede kvalifikasjoner

Profesjonsstudium eller høyere utdanning på høgskolelektor- evt. førstestillingsnivå innen medisinske basalfag (gjerne med biokjemi i fagkretsen) eller psykologi avhengig av hvilken stilling du søker på

Undervisningserfaring fortrinnsvis fra høyskole/universitet og pedagogisk basisutdannelse (UH-pedagogikk og didaktikk)

Digital kompetanse, nettpedagogisk kompetanse vil telle positivt

Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Positiv innstilling og ønske om å tilby våre studenter utdanning av topp kvalitet!
 

Vi tilbyr

Utfordrende og interessante stillinger med varierte arbeidsoppgaver

Arbeidsplass ved en mindre høyskole med sentral beliggenhet på Grünerløkka, og mulige undervisningsoppdrag ved vår avdeling i Spania

En høyskole i utvikling der din innsats gjør en forskjell!

 

Søknad sendes snarest til rektor Tomm-Espen Strøm via e-post: testrom@amh.no
Ved søknad ber vi om at du sender fullstendig CV, attester og alle sider av vitnemål.