Vi tar fortsatt opp studenter til studier for høsten 2023 ved AMH i Oslo, Spania og på nettskolen!

Har du et friår neste år, men vet ikke helt hva du skal gjøre? Kanskje er du nysgjerrig på studier innen helse uten at du har bestemt deg for videre studievalg?

Et halvårsstudium (30 studiepoeng) eller et årsstudium (60 studiepoeng) vil gi deg en smakebit på studier innen helsefag, en innføring innen et fagområde og verdifull kompetanse uansett hva du velger å studere videre. Mangler du poeng for opptak til videre studier kan studiet også gi deg tilleggspoeng!

Å ta et emne, et halvårsstudium eller et årsstudium kan være lurt hvis du ikke er helt sikker på hva du ønsker å studere. Ved AMH kan du også kombinere studiene (halvårsstudium i anatomi og fysiologi eller årsstudium i grunnleggende medisin) med et år i utlandet! AMH har en egen norsk avdeling i Spania, slik at du kan få opplevelsen av å reise samtidig som du studerer ved en norsk høyskole og kommer inn i et inkluderende studiemiljø med andre norske studenter.

Kanskje du heller vil studere i Oslo? Vårt studiested i Oslo er sentralt beliggende på Grünerløkka, nært spisesteder, kaffebarer og treningssenteret SATS. Vi har små klasser og her kan du ta halvårsstudium i anatomi og fysiologi eller årsstudium i grunnleggende medisin. Dersom du ønsker å ha et jobbår, men samtidig har lyst til å studere, kan du ved AMH Oslo ta et emne innen helsepsykologi og psykiske lidelser (12 studiepoeng) – studiet er lagt opp på deltid med samlinger over 4 langhelger så du skal kunne jobbe ved siden av!

For deg som vil studere på nettskolen har vi både halvårsstudium i anatomi og fysiologi og halvårsstudier innen kost og ernæring. Du kan også ta årsstudium i grunnleggende medisin eller et årsstudium innen ernæring (dette studiet krever at du har 30 studiepoeng innen anatomi og fysiologi fra tidligere).

Les mer om våre studier på vår hjemmeside.

Det er ikke for sent å velge studier for neste år! Hør vår studierådgiver fortelle om studier ved AMH nedenfor. Ønsker du en time med uforpliktende studieveiledning kan du booke dette her.

Velkommen til AMH!