Ønsker du råd om kosthold og ernæring? Vi kan hjelpe deg med å kartlegge ditt spisemønster og sette sammen et sunt kosthold.

På studentklinikken gjennomfører høyskolens avgangsstudenter på bachelor i ernæring praksis under kyndig veiledning av autoriserte kliniske ernæringsfysiologer.

En konsultasjonspakke innebærer to konsultasjoner. Ved den første konsultasjonen foretas blant annet en grundig kartlegging av din situasjon og hva du ønsker hjelp med slik at du får individuelt tilpassede råd.

Et par uker etter første besøk, skjer oppfølging på telefon eller per epost. Det legges nå en plan for videre kosthold, og det gis råd om hvordan du best kan tilpasse deg eventuelle endringer i spisemønster. En tydeliggjøring av realistiske forventninger, mål og motivasjon er også en viktig del av konsultasjonen.

Dersom du ønsker tilbyr vi måling av kroppssammensetningen (fett og muskler i kroppen), slik at du objektivt kan måle endringer som skjer med kroppen etter at du har gjort en livsstilsendring, gjennomført kostholdsendringer, eller trappet opp treningsmengden. Til en slik måling bruker vi en bioimpedansmåler (Tanita MC-180).

Vi tilbyr denne konsultasjonspakken samt kroppssammensetningsmåling gratis!

Vi holder til på Grünerløkka i Oslo sentrum, nærmere bestemt Trondheimsveien 2.

Bestille time

Vær vennlig og fyll ut skjemaet og send det til oss. Vi tar kontakt med deg så raskt vi kan og prøver å finne en time som passer for deg. Skriv gjerne opp hvilke ukedager som passer best for deg å komme under rubrikken «Annen informasjon». Under rubrikken «Hvordan har du hørt om Studentklinikken?» kan du føre opp hvordan du har hørt om tilbudet vårt (f.eks. oppgi navnet på studenten som har rekruttert deg).

Timebestilling studentklinikk

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.