- Vi er meget tilfredse over å kunne tilby studentene våre undervisningssted i Oslo sentrum fra høst 2016, forteller rektor Tomm-Espen Strøm.

AMHs studiested i Oslo vil fra juli ha adresse Trondheimsveien 2, der det tradisjonsrike Schous Bryggeri tidligere holdt til. Schous-kvartalet er i dag et moderne og pulserende område i utvikling. Her finnes kulturbryggeriet med blant annet Riksscenen og Popsenteret, samt en rekke spise- og serveringssteder, treningssenteret SATS, offentlige virksomheter, helseforetak og skoler.

Studiemiljø i sentrum

– Vi tar over lokalene nå i april og vil benytte tiden frem mot innflytting og studiestart høst 2016 til å tilpasse arealene til vår studievirksomhet. I tillegg til auditorium, klasserom, leserom og grupperom, vil vi også utvikle studie- og mingleområder som stimulerer til godt studiesosialt miljø, sier Strøm.

– Med dette kan AMHs Oslo-studenter se frem til sentrumsnære og hyggelige omgivelser, i et av de aller mest populære områdene i Oslo, og med kort gangavstand til buss, trikk og tog (Oslo S). Nedre Grünerløkka har hatt en formidabel oppgradering de siste årene, og er svært egnet for vårt formål. Vi ser frem til å ønske våre studenter velkommen hit, avslutter rektor.

Fasade_dag

Schous_gaarden_Rikssenen