Nå kan du forbedre karakterer samtidig som du studerer ved AMH!

Har du en drøm om å komme inn på studier der opptakskravene er høye?

Fullførte studier ved AMH gir tilleggspoeng (halvårsstudium =1 poeng, årsstudium=2 poeng) slik at man lettere kan komme inn på drømmestudiene- men ekstrapoeng er ikke alltid nok for å kunne konkurrere om studieplass! Mange trenger å forbedre karakterer i enkeltfag for å få karaktersnittet de trenger. Derfor er vi glade for å ha inngått samarbeid med Bjørknes Privatskole. Samarbeidsavtalen gir alle studenter ved AMH 25% rabatt på kurs ved Bjørknes, slik at man kan ta opp fag samtidig som man er student ved AMH.

Halvårsstudium i anatomi og fysiologi eller Årsstudium i grunnleggende medisin er studier ved AMH som passer godt for studenter som planlegger videre helsefaglige studier. Ved å ta et halvt eller et helt år med studier på høyskolenivå, får man en solid kunnskapsbase som gjør at man er bedre rustet for videre studier, om dette er medisin-, tannlege- eller andre helsefaglige studier! Noen ønsker også å bruke litt tid på å skaffe seg breddekompetanse og forbedre karaktersnittet sitt, før de kanskje skal studere noe helt annet. Et årsstudium i grunnleggende medisin kan være et supert tilleggsstudium som gir spennende breddekompetanse i kombinasjon med en rekke andre studier.

Mange syns det er dumt å bruke et helt år på å forebedre en karakter eller to, og opplever at dette er bortkastet tid. Med samarbeidsavtalen tilrettelegger vi for at du kan gjøre flere ting samtidig. Det vil være mulig å ta kurs ved Bjørknes uansett om du velger å studere ved AMH i Oslo, AMH i Spania, eller på nettskolen.

Kanskje er du av dem som både vil reise, forbedre en karakter og starte studier? Ta et semester eller et år ved vår norske avdeling i Spania, mens du forbedrer karakter og samtidig studerer medisinske fag. Vil du ta opp fag og begynne studier – men trenger mindre studiebelastning? Ta et halvårsstudium i anatomi og fysiologi på deltid på nettskolen og kombiner dette med Bjørknes. Valgene er mange – bestem det som passer for deg!

Trenger du studieveiledning? Bestill time i dag, så finner vi tid til deg.