Nettstudent Linn-Kristin Riegelhuth

Verdensmester , europamester og OL-mester i håndball og student ved Atlantis Medisinske Høgskole, forteller litt om livet som student ved skolen.

Nettstudent Linn-Kristin Riegelhuth

Hvorfor valgte du å studere ernæring?

Mat og trening er en stor del av livet mitt som toppidrettsutøver! Jeg synes det å få mer kunnskap om ernæring er interessant og vil også øke effekten av treningen. Derfor valgte jeg å studere ernæring. Fra før er jeg utdannet sykepleier.

Kan du fortelle litt om hvordan du syntes studieløpet har fungert for deg?

Nettstudium en god løsning for meg, siden det helt avgjørende for meg å ha et fleksibelt studietilbud. Jeg er mye bortreist og er avhengig av å ta med studiene der jeg er. Jeg prøver å få kontinuitet i skolearbeidet med å jobbe litt hver dag, med fullt fokus og effektivitet.

Jeg jobber ut i fra læringsmål og oppsett på nettet og skaffer meg en grov oversikt før jeg fordyper meg i detaljer. Kommunikasjonen med nettlærer fungerer veldig bra, synes jeg. Svar på spørsmål kommer alltid innen kort tid og det er god veiledning. 

Fordelen med denne studiemåten er at jeg ikke er avhengig av å ha et fast oppmøtested, og at jeg kan legge opp studiehverdagen etter egen timeplan. Ulempen er at jeg ikke har den daglige kontakten med andre for diskusjon, faglige samtaler, samt det sosiale. 

Hva har du tenkt til å gjøre etter at du er ferdig med studiene ved Atlantis Medisinske Høgskole?

Jeg har ikke planlagt hvordan jeg skal bruke utdannelsen min når jeg er ferdig ennå. Er litt usikker pr i dag, men det åpner for mange muligheter.

Linn-Kristin Riegelhut, nettstudent ved Atlantis Medisinske Høgskole.